Cum sa instalam OpenCart cu Softaculous Tipărire

  • 1

În acest tutorial va arăta cum să utilizati Softaculous pentru a instala o aplicație OpenCart pentru site-ul dumneavoastră.
Procesul nu are nevoie de orice abilități avansate și durează doar câteva minute pentru a il finaliza.
După câteva clicuri, veți avea o instalare OpenCart complet funcționala pe site-ul dvs.

În primul rând, aveți nevoie sa accesati contul dvs. cPanel și sa gasiti pictograma Softaculous în secțiunea Servicii Software.
Faceți clic pe pictograma Softaculous pentru a deschide pagina.

Softaculous OpenCart

Veți vedea o listă de aplicații disponibile pentru instalare rapidă. Din meniul din partea stângă, extindeți fila E-Commerce și faceți clic pe link-ul OpenCart pentru a începe procesul de instalare.

opencart install 1

Pe pagina următoare, veți afla mai multe informații despre OpenCart și diferite caracteristici pe care le ofera. Pentru a trece la ecranul de instalare faceți clic pe butonul albastru Install.

opencart install 2

Pe pagina următoare, va trebui să configurați instalarea OpenCart. În primul rând, selectați directorul pe care doriți să instalați în script-ul. Dacă doriți să fie principala aplicație pentru site-ul dvs., lăsați acest câmp gol.

opencart install 3

Apoi, completați detaliile de conectare pe care le veți utiliza cu cererea dumneavoastră OpenCart. Asigurați-vă că oferiti o adresă de e-mail validă - acesta poate fi folosita în cazul în care ați uitat parola mai târziu. Odată ce ați introdus informațiile necesare, apăsați butonul Install.

opencart install 4


Asta este! Cererea dvs. OpenCart este instalata și gata de a fi folosita.
Programul de instalare va redirecționa la o nouă pagină în care veți vedea detaliile de instalare finalizate.
Vă puteți conecta acum și începe să lucrati la la magazinul dvs. nou.


Răspunsul a fost util?

« înapoi