Despre noi

Ideea DHost.ro a luat naștere in urma cu aproximativ 10 ani de zile. 

 

Totul a inceput cu un proiect personal și elementar al lui AD, conceput inițial pentru a găzdui un server propriu de gaming.

 

Odată cu trecerea timpului, acesta a început să evolueze alimentat cu multă pasiune catre industria de hosting.

Inițial am oferit găzduire pentru diverse jocuri și huburi, dar în timp ne-am axat pe o nișă mai stabilă, aceea de găzduire site-uri, înregistrare domenii și web design pentru diverse companii și persoane fizice.

 

De-a lungul timpului, am depus efort in mod constant in vederea îmbunătățirii calitatatii serviciilor DHost pentru a ține pasul și a ne adapta la cerintele de pe piața românească.

Am trecut prin mai multe schimbări, iar cele mai frecvente au tinut de upgrade-ul serverelor la unele din ce in ce mai performante si migrări cu un impact pozitiv asupra clienților.

 

Din anul 2011 suntem parteneri CloudFlare, o soluție gratuită pusă la dispoziție clienților noștri pentru a-i feri de atacuri și pentru a optimiza banda consumată de către website.

Oferim încă de la început sistemul cPanel + WHMCS împreună cu soluții tehnice software/ hardware la zi pentru a facilita administrarea site-ului într-un mod căt mai plăcut.

 

Un alt moment important este reprezentat de începutul anului 2016, an în care am introdus în oferta noastră de domenii, diferite extensii specifice zonei de business precum .shop .srl .photo .dentist .academy etc.

 

Tot anul 2016 este unul important datorita faptului că DHost a fost una dintre primele firme de hosting din România care, odată cu creșterea proiectului “Let’s Encrypt”, a inclus în oferta sa certificate SSL oferite în mod gratuit tuturor clienților.

 

Anul 2017 nu se lasa mai prejos avand in vedere ca a început în fortă aducand schimbarea sistemului de backup cu unul ce oferă beneficii directe si considerabile clienților.

 

Nu în ultimul rând, dorim să vă asiguram de seriozitatea cu care tratam relația pe care o stabilim cu fiecare dintre clienții noștri. Cultivarea de legături pe termen lung este una dintre prioritațile stabilite de echipa DHost în fiecare an și tratata cu maxima responsabilitate. Suntem deschiși la propuneri. Flexibili. Îmbunătățim în mod continuu interfața client-server. Oferim trei moduri prin care poti primi asistență: chat on-line, tickete de support sau telefonic. Astfel, poti lua legatura cu echipa DHost în orice moment al zilei! Monitorizăm în permanență site-urile clienților pentru eventualele erori chiar și cele care nu țin in mod special de natura hostului, ci mai degrabă a softului (Hack , spam, afișare incorectă, sfaturi seo, optimizare). În fiecare zi lucram pentru a ne autodepași, pentru a fi mai buni și a oferi servicii la cel mai înalt nivel pentru cei ce au încredere că vom reuși împreună.

 

Dacă te-am convins că serviciile noastre raspund nevoilor tale, poți încerca serviciul fară nici un cost prin pachetul nostru de găzduire gratuită aici.

 

                                                                                                                Mulțumim pentru încredere și susținere!

                                                                                                                                        Alexandru Dinu

Links

Ultimele postări pe blog

SMSAlert.mobi SMS gateway, dar cu schepsis

Lansat la sfarsit de 2018 https://smsalert.mobi este un serviciu de trimis mesaje SMS, nonconventional. De ce nonconventional ? Acesta functioneaza diferit fata de un gateway traditional deoarece iti permite sa iti administrezi singur costurile lunare pentru mesajele SMS trimise. SMSAlert pune la dispozitie utilizatorului o platforma online completa, usor de folosit si un modem fizic […]

Postat la data deFriday September 24, 2021
WordPress mai rapid cu PHP 7.*

Versiunea de PHP 7 lansată în urmă cu aproximativ 3 ani aduce beneficii semnificative în ceea ce privește codul sursă al unui website, server, implicit și wordpress. Prin urmare optimizările vin la pachet cu o viteză de încarcare mult mai mare, timpul și resursele RAM / Procesor fiind reduse în unele cazuri cu peste 50 […]

Postat la data deSunday June 24, 2018
Copyright 2016 dhost.ro Toate drepturile rezervate.