cPanel creste preturile

cPanel este unul dintre cele mai utilizate softuri pentru gazduirea web, cel mai probabil 90 % din clienti sunt deja familiarizati cu el acesta fiind cel mai dezvolat din punct de vedere al functionalitatilor si design-ului.

cPanel a realizat ca detine monopol pe piata de webhosting globala si a decis cresterea preturilor semnificativ cu un anunt de doar 30 de zile.

Sistemul vechi de licentiere cPanel avea un cost de 35 $ / luna pentru un numar nelimitat de utilizatori, cel actual din septembrie impune o limita de 30 de utilizatori pentru aceeasi suma.

Vom face un simplu calcul, pe un server unde exista 500 de conturi cPanel suma ce trebuie achitata este acum de 125 $ fara TVA versus 35 $.

Pentru a ne adapta situatiei, pachetul de gazduire gratuita a fost scos din functionalitate, iar toti clientii sunt rugati sa faca upgrade pana pe data de 1 Octombrie la unul din pachetele noastre de gazduire actualizate.

Pachetele de gazduire au fost modificate pentru a reflecta piata si cerintele clientilor, astfel incepand din 1 septembrie toate au trafic nelimitat si mai mult spatiu disponibil pe hard disk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.