SMS Gateway – Un nou serviciu DHost

De mai bine de 2 ani DHost trimite mesaje SMS gratuite clientilor pentru facturi, tickete de suport, domenii etc. acest lucru fiind posibil cu un proiect dezvoltat in-house.

Dupa 3 ani de dezvoltare si implicare consideram ca proiectul a ajuns la maturitatea necesara pentru a fi oferit catre comercializare, data oficiala de lansare fiind 1 Iulie.

https://smsalert.mobi este un concept nou din lumea IoT ce permite trimiterea de mesaje SMS printr-o interfata web sau REST API

De ce un concept nou ?

 1. Nu taxam costul mesajelor, acest lucru este posibil prin oferirea unui modem GSM 4G / WIFI in custodie, astfel oferim libertatea de a alege un SIM in reteaua preferata, respectiv costurile. Principiul este simplu, primiti modemul, inserati cartela SIM, il conectati la o retea WIFI si sunteti gata sa trimiteti mesaje SMS.
 2. Posibilitatea de a crea reguli de intrare. De exemplu doriti sa trimiteti mesaje automate catre clientii dvs. la anumite cuvinte cheie primite prin SMS, precum PLATA, CONTACT pentru ca acesta sa primeasca un raspuns rapid cu metoda de plata sau contact.
 3. Posibilitatea de a crea reguli de iesire. In cazul in care utilizati mai multe modem-uri sau trimiteti un numar mare de mesaje puteti realiza o regula pentru a impartii traficul pe Orange / Vodafone etc. in functie de prefix.
 4. Suport si asistenta tehnica la implementare.
 5. Email 2 SMS, SMS 2 Email
 6. Interfata moderna mentinuta la zi.
 7. Update firmware modem-uri OTA.
Modem GSM

Aplicatiile acestui produs nu se opresc aici, dorim sa fim proactivi prin analizarea cererilor de functionalitati noi si implementarea lor dupa caz.

Alte exemple unde se poate implementa produsul nostru:

 1. Programari / notificari
 2. Facturi / Servicii
 3. Evenimente
 4. Smart Home
 5. Industrial

Va asteptam pe pagina oficiala pentru noutati:
https://www.facebook.com/smsalert.mobi

Intre timp ne pregatim de livrare 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *