Probleme email pe wordpress ?

Te contacteaza lumea pe wordpress dar tu nu primesti email ? Nu primesti notificari la comentarii ? Risti sa pierzi colaboratori sau vizitatori.

Problema este una simpla si are la baza functia mail() al limbajului de programare in care este facut wordpress, PHP. De fapt aceasta functie este folosita de spammeri pentru a trimite milioane de email-uri in toata lumea, in consecinta marii giganti ce ofer servicii de email google, yahoo, outlook, dar si providerii de hosting au apelat la filtrarea email-urilor trimise prin aceasta metoda simpla, dar si limitarea ei direct de la sursa.

Solutia este una la fel de simpla, va recomandam sa folositi serviciul de SMTP oferit in pachetul de gazduire sau un alt provider de email prin instalarea unui plugin (WP Mail SMTP) si configurarea lui cu datele de SMTP.

Odata configurat si testat email-ul trimis de pe wordpress va asigura o livrare cu success mult mai mare a email-urilor dvs in inbox.

Pentru cPanel datele de SMTP se gasesc la configurarea casutei de email, iar in caz ca nu va descurcati poate putem sa va ajutam, nu ezitati sa lasati un comentariu mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *