Noile modificări Google SEO si Mobile Friendly

Site-ul tau este mobile-friendly? Dacă nu, nu fi surprins de poziționarea în rezultatele căutării Google.

mobile-friendly

“Mobilegeddon” este aici, iar site-urile care nu sunt mobile-friendly vor suferi de cea mai recentă apocalipsa Google. Gigantul de căutare actualizeaza zilnic algoritmii pentru a favoriza site-uri care arata si au performante mai bune pe dispozitive mobile, ceea ce le face să apară de mai multe ori pe rezultatele de căutare.

Modificările anterioare ale algoritmului Google de care au nevoie de proprietarii de site ii asigura pe acestia ca site-urile lor sunt mobile optimizate pentru o mai bună vizualizare pe smartphone-uri și tablete. Acum, factori cum ar fi lizibilitate, de design receptiv și nefolosirea unui software prietenos non-mobile (cum ar fi Flash) vor fi, de asemenea, luate în considerare în clasamentul de cautari al unui site.

Iată ce înseamnă noile modificări Google SEO și ce înseamnă pentru întreprinderile mici.

  1. Trafic mobil prietenos
    Pentru ca tot mai multi utilizatori intra pe site-uri folosind dispozitive mobile, Google vrea să facă mai ușor de a găsi site-uri relevante, mobile optimizate. În acest scop, Google va utiliza acum mobile-friendliness ca un factor în clasamentul rezultatelor căutării.
  2. Pentru a face site-ul dumneavoastra. mobile-friendly, Google propune luarea următoarelor măsuri:
    Vizitați ghidul Google pe siteuri mobile-friendly. Această pagină oferă mai multe moduri de a face site-ul mai friendly, cum ar fi prin utilizarea de software sau un dezvoltator terț. Ia Mobile-Friendly test Google pentru a vedea cat de optimizat este site-ul tau in ceea ce priveste vzualizarea mobila.

mobile-friendly

Puteți testa o singură pagină pe site-ul dvs. sau chiar mai multe pagini web pentru a vedea cum Googlebot vede aceste pagini in urma cautarii.

Utilizați Instrumentele Google pentru webmasteri pentru a genera un raport Usability Mobile, care ajută la identificarea oricarei probleme cu site-ul dvs. atunci când sunt vizualizate de pe un dispozitiv mobil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.