Cum sa folosesti hashtag-ul pe Facebook

Hashtag-ul este o minune care a aparut acum cativa ani. Acesta s-a nascut din dorinta de organizare si de a da sens Buzz-ului social media atat de coplesitor. Datorita adoptarii utilizatorului activ si creativ, hashtag-ul a fost adaugat la platformele social media cele mai populare.

hashtag facebook

Prin acest articol voi arata in ce fel folosesc hashtag-ul, diferite platforme de socializare. Cel mai important, va voi arata cateva secrete in folosirea efectiva a hashtag-urilor. Hashtag-urile pentru Facebook sustin setul standard de caractere care sustine la randul sau cele mai cunoscute platforme sociale.

Nu exista limita in ceea ce priveste numarul de hashtaguri care pot fi adaugate la o actualizare pe Facebook. Hashtagul de cautare in Facebook este oarecum ciudat. Incercati sa cautati de exemplu… #california… Probabil ca astfel veti ajunge pe o pagina de facebook decat pe o pagina cu rezultatele cautarii hashtag.

Un mod mai usor de a genera rezultate de cautare prin hashtag este aceea de a adauga pur si simplu cuvantul hashtag dupa adresa de facebook, de exemplu: facebook.com/hashtag/caine.

facebook hashtag

Puteti gasi rezultate ale cautarii prin hashtag daca dati click pe un cuvant cu hashtag care apare in fluxul vostru pe pagina de facebook. Algoritmul clasamentului facebook este complicat.

Pare a fi un amestec de o multime de factori, incluzand chiar si cat de apropiati sunteti de persoana care face actualizarea, cat de des interactionati cu acea persoana, cat de populara este acea actualizare si asa mai departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.