Metode de a opri sunetul camerei foto a smartphone-ului Nexus 5

nexus 5Foarte multi isi doresc ca sunetul produs in momentul realizarii unei poze sa dispara, la camerele foto mai vechi nu aveai posibilitatea de opri sunetul, insa pentru smartphone-ului Nexus 5 exista cateva metode in acest sens.

Una dintre cele mai simple metode de a scapa de sunetul suparator al camerei pe care il produce atunci cand este facuta o poza este de activa profilul mut al telefonului, acesta determinand si dezactivarea sunetului al camerei foto.

O alta solutia se poate rezuma la conectarea castilor la telefon, astfel incat orice sunet este transmis prin acestea casti, iar in cazul in care nu le ai in urechi, se poate spune ca sunetul nu exista. O idee interesanta ar mai fi cautarea si instalarea unei aplicatii foto, insa este putin dezavantajoasa, deoarece pe langa faptul ca iti ia ceva timp sa o descarci, trebuie sa analizezi care dintre aceste aplicatii au sunete si care nu au.

O alternativa care este putin mai complicata este aceea de a da un alt nume fisierului in care se afla documentele destinate camerei foto, insa acesta metoda este accesibila doar daca telefonul este decodat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.