Informatii despre Android 4.4.4 KitKat pe Samsung Galaxy S4

Foarte mulţi posesori de Samsung Galaxy S4, îşi doreau să poată instala sistemul de operare updatat Android 4.4.4 KitKat, acum este disponibil şi se spune despre el că va aduce foarte multe îmbunătăţiri telefonului pe care va fi instalat.

android 4.4.4 KitKat

Există câteva instrucţiuni care trebuie urmate înainte de a fi instalat update-ul celor de la Android, un prim sfat important pe care îl recomanada specialiştii, este că înainte de instalare bateria să fie încărcată cel puţin 80 %, deoarece instalarea noului update consuma foarte multă baterie. Un al doilea pas este să te verifici dacă ai pe calculator toate driverele USB ale telefonului, iar dacă nu, ar trebui să le instalezi, deoarece sunt foarte importante în procesul de instalare al update-ului, după care următorul pas este să activezi modul USB Debugging pe telefon.

Pentru a nu risca să pierzi datele importante pe care le ai salvate pe telefon, executa un backup, dacă ai urmat întocmai toate aceste instrucţiuni, poţi instala update-ul fără nici un fel de risc.

Disponibilitatea acestui update se datorează în totalitate ROM-ului customizabil, lansat de curând, este varianta SlimSaberKat ROM care se potriveşte doar cu modelul de smartphone GT-I9505, pe care poate fi utilizat doar sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.