Întrebări frecvente despre pachetul nostru de găzduire gratuită

Deoarece oferim un pachet de găzduire gratuită, și încă unul bun, ne-am gândit să scriem un articol cu răspunsuri la întrebările care ar putea să apară cel mai frecvent în mintea celor care doresc să „achiziționeze” (impropriu spus, de vreme ce nu costă) un astfel de pachet.

faq

1. Cum de este posibil să oferiți hosting moca? Din ce mai câștigați voi bani atunci?

O mulțime de provideri de găzduire fără bani susțin că primesc multe donații de la utilizatori. Noi nu o să vă mințim: până acum nu am primit nicio donație. Dar nici nu ne așteptăm, iar serviciul pe care îl oferim nu depinde de ele. De fapt, pachetul de găzduire free este doar un pachet auxiliar. Câștigăm din serviciile noastre principale, în care oferim găzduire pe bani, închieirere de servere virtuale, web design șamd. Acestea sunt principalele noastre surse de venit.

2. Aha, deci mă momiți să-mi fac cont gratuit pentru ca să mă forțați apoi să trec apoi la un pachet cu plată?

Nu (deși o grămadă de hosteri fac probabil lucrul acesta). Noi nu vă vom aplica restricții suplimentare pe parcurs, nu vă vom spama și nu vă vom forța să treceți pe un pachet cu bani.

3. Atunci, totuși, ce câștigați cu oferta asta?

De o bună bucată de timp DHost asigură servicii excelente, peste media pieții, la un preț foarte avantajos, sub media pieții. Totuși, pentru că nu suntem atât de cunoscuți ca alte nume mari, deseori utilizatorul căuta în Google găzduire web și apoi alege o altă firmă decât a noastră. Firmă care îi oferă servicii și suport inferior celor oferite de noi dar pentru care îl taxează cu sume mai mari de bani! Prin lansarea acestui pachet de hosting gratuit, urmărim să ne promovăm, să devenim mai cunoscuți. Un alt efect este faptul că apărem mai sus în rezultatele Google. Cum deținem suficiente resurse și bandă nefolosite, ne permitem să găzduim probono diverse site-uri, pentru a ne crea un renume.

Alte avantaje minore sunt faptul că pachetul gratuit permite unor posesori de site-uri mari să testeze serviciile noastre înainte de a le cumpăra și că primim uneori linkuri de la webmasterii recunoscători că le găzduim gratis site-urile. Acest lucru este însă absolut opțional. Mai mult, celor care ne pun link le dublăm spațiul alocat pe server! 🙂

4. Totuși, se spune că primești exact calitatea pentru care plătești…

Nu și în cazul nostru. De fapt, restricțiile unui pachet gratuit constau într-una singură, și anume: spațiul mai mic pe disc (actualmente 300 MB). În afară de acest spațiu mai mic, nu există nicio restricție. Nici la mărimea bazei de date, nici la numărul de interogări pe oră sau pe zi, nici la numărul de conectări de pe același IP. La noi n-o să vă apară un mesaj cum că nu mai puteți accesa site-ul pentru că ați intrat de prea multe ori în ultima oră. Noi nu o să vă adăugăm bannere sau alte forme de reclame pe site, deloc, niciuna, de niciun fel! Și nu o să vă spamăm cu mesaje săptămânale cum că nu v-ați accesat site-ul în ultimele 7 zile și hostul este în pericol să vă fie suspendat!

5. Cât de sigur este că peste un an nu veți renunța la acest pachet și eu nu voi rămâne cu site-ul în aer?

Cât de sigur este că mâine nu va izbucni un război pe teritoriul țării noastre sau că o explozie solară nu va dezactiva întreg internetul pe o perioadă de doi ani? Evident, nimic nu în totalitate sigur în acest univers, dar noi nu avem de gând să renunțăm la acest serviciu. Deținem suficiente resurse pentru a susține o rată mult mai mare de abonare la pachetul gratuit pentru un timp îndelungat. Și dacă cândva vom renunța la el, cei care deja și-au făcut cont mai mult ca sigur că nu vor fi afectați, rămânând în continuare cu host gratuit.

6. Sunt permise conturile multiple (aceeași persoană să aibă mai mult de un cont)?

Nu. Este persmis un singur cont, deci un singur site per utilizator. Pentru că totuși vorbim de ceva gratis, ne-am decis să oferim un deget, nu întreaga mână. Dacă dețineți mai multe site-uri ce necesită găzduire, va trebui să alegeți doar unul pe care să-l țineți la noi (gratis). Vă mulțumim pentru înțelegere.

7. Ce domenii voi avea la dispoziție pentru site-ul meu?

Dacă deja aveți un domeniu, îl puteți folosi pe acela. Dacă nu aveți și doriți, vă puteți cumpăra unul de la noi (sau din altă parte). Dacă nu vreți să plătiți pentru un domeniu, veți beneficia de un subdomeniu gratuit, pe unul din următoarele domenii deținute de noi: problog.eu, dailex.eu, portalyou.ro.

Este posibil și să vă înregistrați un domeniu gratuit (de ex pe .tk) dar nu vă recomandăm, deoarece ele sunt instabile (vă puteți trezi cu domeniul suspendat fără să fi făcut nimic și fără să primiți nicio explicație). Dacă nu aveți bani de domeniu, vă recomandăm cu fermitate să recurgeți la un subdomeniu de la noi.

8. Cum vă putem mulțumi pentru serviciul minunat pe care îl oferiți? Acceptați donații?

Nu este nevoie să ne donați. Mai bine ne menționați într-un articol de pe blog, ne promovați pe pagina dvs de Facebook… 😉

Comments

 1. By Alex

  Reply

 2. By admin

  Reply

 3. By Alex

  Reply

  • By Alex

   Reply

 4. By Lotus

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.