DHost e numai unul

Motto: Nici un antivirus nu egalează un utilizator informat și atent.

Circulă de o vreme pe diferite site-uri (forumuri, pagini de știri, comentarii la diverse articole etc) un anunț care arată cam în felul următor:

Oferim locuri de munca part-time in INTERNET MARKETING. Fa online 800 E lunar cu Google ADsense. Nu este un MLM. Munca in promovarea site-urilor pe care le primesti GRATUIT. Detalii la cristiandhost@gmail.com

sau, într-o variantă ușor diferită:

Descriere: Internet Marketing JOB. Munceste in Google Adsense. NU ESTE UN MLM. Fa 800 E lunar promovand site-urile pe care le PRIMESTI GRATUIT. Primesti indicatii. Detalii la cristiandhost@gmail.com

După cum observați, adresa de mail a celui care le postează conține cuvântul dhost. Iată și un screenshot unde asocierea cu dhost e mai proeminentă (click pentru imagine pentru mărire):

google addsense dhost

Tipul susține că lucrează pentru firma DHost. În timp ce noi apreciem faptul că ni se face reclamă, nu putem să nu ne disociem public de respectivul ins, pentru simplul motiv că nu noi suntem cei care postăm acele anunțuri. Mai exact, nu există nici o legătură între firma noastră, site-ul nostru, personalul nostru sau serviciile pe care le oferim sub umbrela DHost și aceste anunțuri, pe care sincer nu știm cine le publică. Facem această precizare deoarece în ultima perioadă am fost interpelați de mai multe ori de internauți care au văzut acele anunțuri și ne-au solicitat detalii. Noi nu vindem modalități de a face bani online. Noi vindem găzduire.

Nu știm dacă informațiile, materialele și site-urile pe care acea persoană susține că le oferă sunt de calitate sau scamuri, modalități reale de a face bani sau apă de ploaie, într-adevăr gratuite sau implică niște costuri ulterioare. Și nu știm asta pentru simplul motiv că nu avem nici o conexiune cu ele. Așa că nu vă putem sfătui ce să faceți în această direcție. Dar dacă le achiziționați și veți avea nevoie să le găzduiți undeva, suntem mai mult decât încântați să vă oferim serviciile noastre! 🙂 Cu condiția, firește, ca acele site-uri să nu fie virusate.

Happy browsing!

Comments

  1. Reply

    • By Lotus

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.