Ofertele de vară DHost

Nu doar că recent ne-am mutat sediul în capitală. Nu doar că dispunem de conexiuni foarte bune cu principalii provideri de net din România. Nu doar că oferim servicii robuste și de calitate. Nu doar că am achiziționat servere noi, performante. Dar vara asta DHost vine cu niște oferte de găzduire care-ți lasă gură… apă!

La noi vă puteți găzdui un site, un blog, un forum sau chiar un magazin online la prețuri ridicole. Într-o lume în care se comercializează produse și servicii tot mai proaste la sume tot mai mari, DHost s-a gândit să facă exact invers. Pentru că noi suntem interesați de o cooperare cu dvs pe termen lung. Și știm că nu vom putea realiza asta dacă nu veți fi mulțumit de serviciile pe care vi le punem la dispoziție.

Astfel, ofertele de găzduire încep la noi cu circa 1 euro și jumătate pe lună. TVA inclus. În plus, vă oferim Softaculous, cu care puteți instala automat aproape orice tip de site visați, conturi FTP la discreție pentru a avea acces direct la fișierele dvs de pe server, căsuțe (adrese) de mail nelimitate pe propriul vostru domeniu și multe altele. Nu aveți domeniu? Nici o problemă, vi-l puteți cumpăra de la noi. Vreți un site personalizat? Oferim și servicii de web-design. Totul la cele mai mici prețuri și cu cel mai mare profesionalism.

Vă gândiți că la prețul ăsta trebuie să fie niște restricții ascunse pe undeva? Nu, nu sunt. Deviza noastră este seriozitatea. Resursele pe care le alocăm sunt reale și în acord cu planul de găzduire. În majoritatea cazurilor nu veți folosi nici măcar 10% din ele. Iar dacă în timp site-ul dvs va crește și veți avea nevoie de mai mult, veți putea trece ușor la un pachet de găzduire superior, care să vă satisfacă noile nevoi. Și care, din nou, va fi foarte avantajos.

Consultați ofertele noastre de vară vizitând dhost.ro.  Pentru că merită.

Leave a Reply

Your email address will not be published.