Wildcard SSL Certificate

 Articole/ Wildcard SSL Certificate
17May,2015

Unul din cele mai eficiente produse din industria certificatelor este Wildcard SSL. Este un certificat pe 256 biti, creat pentru criptarea siteurilor cu volum redus de tranzactii online.

Fiecare certificat vine cu un numar nelimitat de licente pentru servere inclus in pret – insemnand ca sunteti liberi sa il instalati pe cate servere fizice doriti.

Chiar daca sunteti o companie mare sau aveti doar un pachet de hosting, beneficiile certificatului Wildcard sunt aparente. Printr-un singur certificat puteti securiza oricate subdomenii doriti. De exemplu, un singur certificat ssl Wildcard pentru *.dhost.ro poate fi folosit pentru:

 

  • secure.dhost.ro
  • customer.dhost.ro
  • www.dhost.ro

 

Ales cu incredere de 99.9% din utilizatorii de internet, certificatul SSL Wildcard este solutia pentru siteurile noi si pentru mediile unde increderea a fost stabilita, iar verificarea identitatii nu este necesara.

 

Certificatul Wildcard SSL ofera o garantie de $10,000.

Links

Ultimele postări pe blog

WordPress mai rapid cu PHP 7.*

Versiunea de PHP 7 lansată în urmă cu aproximativ 3 ani aduce beneficii semnificative în ceea ce privește codul sursă al unui website, server, implicit și wordpress. Prin urmare optimizările vin la pachet cu o viteză de încarcare mult mai mare, timpul și resursele RAM / Procesor fiind reduse în unele cazuri cu peste 50 […]

Postat la data de Sunday June 24, 2018
Modificare procedură înregistrare domenii .ro

Ne bucurăm sa vă anunțăm ca începănd de astăzi 14 dec. toate domeniile .ro vor fi înregistrate direct pe numele clientului conform noilor reglementări ROTLD. În proecedura anterioară deținătorul era DHost iar la tehnical contact era clientul, respectiv deținătorul de drept. Mai multe detalii despre procedura anterioară de înregistrare domenii se regăsește pe site-ul nostru. […]

Postat la data de Thursday December 14, 2017
Copyright 2016 dhost.ro Toate drepturile rezervate.